A legkedveltebb karikagyűrű formák

karikagyűrű

Vannak ékszerek, amelyeket a legtöbb pár egyszer és mindenkorra választ. Biztosan Ön is kitalálta, hogy ez a karikagyűrű. Az ilyen termékek titkos jelentéssel bírnak és egyfajta amuletté válnak az újonnan alakult család életében. Ezért nagyon óvatosan és megfontoltan kell megközelíteni a kiválasztásukat.

Napjainkban két típusukra mutatkozik különösen igény: a klasszikus féldomborúra és a négyzetes formára. A klasszikus karikagyűrűk mindig népszerűek az ifjú házasok körében. A rájuk mutatkozó nagy igény titka a kialakítás egyszerűségében és a viselés kényelmében rejlik.

Ezek a gyűrűk bármilyen stílusú ruházathoz tökéletesek és a fiatal házasoknak, valamint az érett pároknak egyaránt alkalmasak. A négyzetes karikagyűrűk minden évben egyre népszerűbbek a könnyedségük, a kifinomult dizájnjuk és a különleges formájuk miatt.

Drágakövekkel díszíthetőek, gravírozhatóak vagy teljesen simák is lehetnek. Ez a fajta ékszer különösen tetszik a férfiaknak, mert elég nagy mérete is lehet, ugyanakkor könnyű és nem okoz kényelmetlenséget a viselés során. Az ilyen karikagyűrűk fő előnye a sima és a stílusos megjelenés.

Az ékszerészek azt javasolják a házasulandóknak, hogy nagyon megfontoltan közelítsék meg az ékszerek kiválasztásának kérdését. Annak érdekében, hogy a karikagyűrű sok éven át örömet okozzon, feltétlenül figyelni kell a megfelelő méretre. Hideg időben az ujjak keskenyek, míg forró időben megduzzadnak.

A teltséget a napszak is befolyásolja. Este a kezek mindig kissé vastagabbak. Ezért amikor karikagyűrűt vásárol, korlátozza a fizikai aktivitását, igyon sok folyadékot és ne cipeljen nehéz dolgokat. Mindezek a tényezők befolyásolják a kezek és az ujjak állapotát.