A party hordó a nyár slágere

party hordó

A nyári esték szinte elképzelhetetlenek kerti sütögetések nélkül. A party hordó beszerzésével gondoskodhat arról, hogy a sör elegendő legyen egy nagyobb társaságnak is. Különböző kiszerelésben vásárolható meg. A régebbi típusnak az volt a hátránya, hogy a tartalma hamar veszített a frissességéből és az utolsó korsóra valót lehetetlen volt kicsapolni.

A napjainkban elérhető variáció előnye, hogy rendelkezik CO2 patronnal, ami orvosolja az elődje hibáit. A party hordó folyamatosan biztosítja a friss sört, a benne található szén-dioxidnak hála. Az utolsó cseppet is könnyedén ki lehet belőle csapolni. Tesztelések bizonyítják, hogy a felbontás után még 2 héttel is ugyanolyan friss lesz az ital, mint az első korsónál.

A használata rendkívül egyszerű. Az alapanyagának köszönhetően nem melegszik fel hamar, vagyis nem gond, ha rögtön nem kerül vissza a hűtőbe. A party hordó nagyon jó döntés lehet családi vagy baráti összejövetelek alkalmával. A megvásárlása a webáruházakból bármikor és egyszerűen kivitelezhető.