Milyen az ideális etetőcumi?

etetőcumi

Mivel többféle méretben és kialakításban van jelen, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelőt válassza. A tökéletes etetőcumi jól illeszkedik a pici szájába. Régebben latexből készült, manapság viszont a szilikont alkalmazzák. Az előnyei közé sorolható, hogy higiénikus és tartós, ezáltal az eredeti kinézetét sokáig megtartja. Nem tartalmaz káros anyagokat, mint például BPA-t, vagy ftalát. A formáját illetően lehet domború, ferde, széles, hosszú, valamint lapos. Ha a picinek nem kedvére való a választott darab, akkor kísérletezni kell.

Az etetőcumi címkéjén a gyártó feltünteti azt, hogy milyen korú csecsemőnek ajánlott. A vásárlásnál ezt a tényezőt célszerű szem előtt tartani. Ha a hosszú próbálkozás után rájött arra, hogy melyiket szereti, akkor szerezzen be több darabot belőle! Minden használat előtt javasolt átöblíteni meleg vízben, majd pedig forralással sterilizálni. A tisztítószereket a folyamat alkalmával kerülni kell! Meg kell vizsgálni, hogy a felületén nincs-e sérülés vagy repedés. Az etetőcumi cseréje legalább háromhavonta történjen meg! A pici érkezése előtt mindenki igyekszik a szükséges kellékeket beszerezni. Az újszülött babakocsi állandóan használatban lesz, ezért olyan darabot kell vásárolni, ami a kényelmét szolgálja. A háttámlája vízszintesen dönthető legyen, hiszen a kicsi sokat alszik az első hónapokban. A multifunkciós variációk minden tekintetben kielégítik az igényeket. Nagy fekvőfelülettel rendelkeznek, ami a kezdetekben gondot okozhat, viszont van megoldás.

A szűkítő betét kitölti a felesleges helyet, ezért érdemes beszerezni és használni, amíg szükséges. Az újszülött babakocsi erős szerkezetű. Egyszerűen szét- és összeszerelhető, így befér az autó csomagtartójába. A klasszikus 3in1 változat mózeskosarat, sportrészt, illetve autóshordozót foglal magába. Ezek az elemek ugyanazon vázra helyezhetőek fel, így igény szerint használhatóak. Olyan kiegészítőkkel rendelkezik még, mint a szúnyogháló, az esővédő, a pelenkázó, a pohártartó és a napernyő. Az újszülött babakocsi ára minden esetben a felszereltségtől, a márkától és a kialakítástól függ.