A Sigma csempevágó minőségi szerszám

Sigma csempevágó

A professzionális munkavégzés minden munkakörben hatékony és pontos eszközök meglétét feltételezi. A Sigma csempevágó a profik készüléke, a vágási feladatok ennek a bevetésével könnyedén kivitelezhetőek, legyen szó tömörített vagy rétegelt csempéről. A szerszamoazis.com webáruház termékkínálata ebben a kategóriában is igen széles, a felhozatal folyamatosan újul és általában 30 árucikket foglal magában.

Az ezen a webhelyen fellelhető Sigma csempevágó gépek ára változatos, a kevesebbe kerülők inkább otthoni használatra ajánlottak. A gyakori alkalmazást és az intenzív használatot a drágább modellek jobban bírják, mivel masszívabb a kivitelezésük.

Általánosan jellemző az ilyen márkanév alatt forgalomban lévő berendezésekre, hogy kétirányú a szögállításuk, a karcolási rendszerük tolós és erős, edzett alumínium-acél a szerkezetük, azaz CAD technológiájú. A gyakori szögbeállítások a beépített gyors elérési gombnak köszönhetően, azonnal elérhetőek a legtöbb Sigma csempevágó esetében, továbbá csapágyazott a vágókar és a vágógörgő Wolfram karbidos.