A tetőfólia véd a nedvesség ellen

tetőfólia

A háztetőnek a kezdetekbe csak egyféle szerep jutott. Megvédeni a lakókat az időjárás viszontagságaitól. Mára azonban a hőszigetelésből is kiveszi a részét, többek között a tetőfólia révén. Mivel a meleg levegő felfelé száll, ezért nemcsak a falak szigetelésére kell figyelmet fordítani, különösen akkor, ha a padlást élettérként használjuk manzárd formájában. Így vagy úgy, a tetőfólia nem engedi ki az értékes meleget és nem engedi be kívülről a nedvességet. Ennek ellenére, a páraáteresztő változat is a rendelkezésünkre áll, amennyiben szükség van rá. Természetesen ez szintén megtalálható a kínálatban. A tetőfólia egyfajta kiegészítő megoldás, ami a cserepek alá kerül. A legmodernebb cserepek alá is bejuthat minimális mennyiségű csapadék.

Például akkor, ha egy nagy vihar közepette a szél miatt oldalirányból kapja a tető az esőt. A tetőfólia viszont kifogástalanul elvezeti a nedvességet a cserepek alól az eresz irányába. Ellenáll a káros UV sugaraknak, amelyek károsítanák a tetőszigetelő anyagokat. Minél kisebb a tető hajlásszöge, annál ellenállóbb tetőfóliára van szükség, amit a legtöbb esetben a nagy cserépgyártó cégek mellékelnek a csomagban, így azt nem kell külön megvásárolni. Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen csökkenthető a légkondicionálás és a fűtés költsége. Ha egyedileg szeretnénk rendelni a termékből, akkor érdemes több paramétert is figyelembe venni, mint a tűzállósági osztály, UV sugárzásnak való ellenállás, hideghajlíthatóság, légáteresztés stb.

Innovatív építőanyagok az epitoanyag.hu kínálatában

A jól bevált módszerek még manapság is előnyösnek számítanak. Viszont az idők változnak és haladni kell a korral. Ezt a tényt az epitoanyag.hu csapata is felismerte, ezért felvértezte a kínálatát a legkorszerűbb építőanyagok egész garmadájával. A fejlesztéseknek köszönhetően, az építőanyagok is komoly változáson mentek keresztül az elmúlt évek alatt. Ellenállóbakká váltak és egyszerűbb felhasználást, gyorsabb munkát tesznek lehetővé, ami elengedhetetlen a kivitelezés és az időtállóság szempontjából. A mai időkben rendkívül fontos szerep jut a szigetelőanyagoknak.

Ezekből szintén minden fajta megtalálható az epitoanyag.hu webáruházban, legyen szó tető-, homlokzat vagy födém szigetelésről. De a ház körül sem lehet elhanyagolni a környezetet. Az udvar és a kert felújításához szintén kitűnő anyagok szerezhetőek be a kültéri felhasználáshoz. A kiszállítás az ország bármelyik pontjára lehetséges, így azzal sem kell bajlódni. Gazdaságos és időtakarékos megoldás, ami minden tekintetben maximálisan kiszolgálja az ügyfelek igényeit.