A vízteres kandallók legnagyobb előnyei

vízteres kandalló

A fűtőtestről való döntés során, először is azt kell elhatározni, hogy az milyen funkciót lát el a jövőben. Ha csupán dekorációként fog szolgálni, ahol néha fát égetünk és a fő funkciója a nappali díszítése, akkor rengeteg lehetőség közül választhatunk. Amennyiben olyan opció mellett szeretnénk dönteni, ami hőforrásként szolgál, van néhány tényező, amit a vízteres kandalló kiválasztásánál figyelembe kell venni.

A meleg levegő elosztó rendszernek köszönhetően, a vízteres kandallók a ház összes olyan helyiségét képesek fűteni, amelyekbe a hőt elosztó csövek vezetnek. Ezt a megoldást könnyebb új épületekbe telepíteni, azonban már a házépítés korai szakaszában el kell kezdeni fontolóra venni. Ha az ilyen fűtési rendszert nem tervezik meg elég korán, később problémák merülhetnek fel a kivitelezéssel. A vízteres kandallók előnye, hogy összekapcsolhatóak a már meglévő központi fűtési rendszerrel vagy padlófűtéssel. Ha a kandallót rendszeresen, nem pedig alkalmanként használják, akkor valóban jelentős megtakarítás érhető el.

Csempe kandallók többféle stílusban

A modern fűtőtestek a tűz melegét nyújtják Önnek, miközben az energiájukat az otthona fűtésére használhatja. A csempe kandalló energiatakarékos és magas hatásfokkal rendelkezik. A tűzhelyet könnyű meggyújtani és néhány perc alatt eléri a teljes teljesítményt. Minden termékünket alaposan teszteltük, hogy Ön nyugodt lelkiismerettel használhassa a csempe kandallót. A kályhák olyanok, mint egy bútordarab.

Ezeket letisztult vonalakkal terveztük meg kisebb-nagyobb helyiségekbe, a meghittség szimbólumaként. Cégünk olyan csempe kandallót ad Önnek, ami illeszkedik az otthona belső teréhez és hangulatához. A kályhák a legmodernebb technológiával készülnek, ami azt jelenti, hogy nagyon energiatakarékosak. A kályhákat körülvevő anyag összegyűjti a hőt és eloszlatja a helyiségben, így órákig tartó meleget biztosít anélkül, hogy a tüzet állandóan újra kellene gerjeszteni. Ideális választás azoknak, akik élvezni szeretnék a meghitt megjelenést és hangulatot.