Ablakcsere 10 év garanciával

A lakásfelújítás esetén nemcsak az anyagok minőségét kell jól eltalálni ahhoz, hogy a végeredmény is elnyerje a tetszést, hanem a munkásokat is jól meg kell keresni. Azt viszont tudni kell, hogy nemcsak a neves vállalkozók képesek profi munkát végezni. Az ablakcsere tekintetében, egyáltalán nem hárul Önre más feladat, csakis a megfelelő helyről történő vásárlás.

Ugyanis, hogyha jó helyről vásárol, például tőlünk, akkor nem kell gondolkodnia azon, honnan szerezzen munkásokat a beszereléshez. Sőt, a számítások elvégzésében is segítünk, vagyis nem kell azon törje a fejét, hogy véletlenül valamit elszámolt és rossz méreteket küldött el nekünk. Az ablakcsere szolgáltatásaink közé tartozik a felmérés, bontás, beépítés, külső-belső párkány elkészítése és a hulladékelszállítás is.

Ennél egyszerűbb ablakcsere elképzelhetetlen. Hogyha még mindig bizonytalan abban, hogy ablakcsere során minket válasszon vagy nem, elmondjuk, az általunk beépített nyílászárókra 10 év teljes körű garanciát vállalunk. Mivel minden darab egyedi és a levett méretek alapján készítjük, tudni kell róla, hogy néhány napot, esetleg hetet igénybe vesz az elkészítése.

Azt viszont jól tudjuk, hogy az idő mindenkinek nagy érték, ezért biztosítani tudjuk a megrendelőt, hogy a helyszínen végzett munka a lehető legkevesebb időt veszi majd igénybe. Pontos számokról azért nem beszélhetünk, mert ez függ a megrendelés nagyságától és milyenségétől. Bízzon a sokéves tapasztalatban, a megelégedett kliensekben és a 10 év garanciában! Keressen bátran bennünket! Elérhetőségeinket szintén a weboldalon találja, ahol ablakcsere ajánlatkérésre is lehetősége nyílik.