Autó állapotfelmérés egészen az alapoktól

autó állapotfelmérés

Egy gépjármű megvétele sohasem olcsó mulatság. Hiába használt a négykerekű, még ilyenkor is jelentős költségek mehetnek el rá. Éppen ezért előzzük meg a pénzkidobást azzal, hogy valóban olyan kocsiba fektetünk, ami megéri az árát! Ezt úgy tudjuk a leginkább elérni, ha még a szerződés megkötése előtt megvalósul az autó állapotfelmérés, aminek keretében részletesen átvizsgálják profik a venni kívánt tételt.

Sajnos, néhány meghibásodás nagyon alattomos, amiről olykor még az eladó sem tud. Természetesen pár apróbb probléma még nem jelenti azt, hogy el kellene állnunk az üzlettől, de az alkupozíciót mindenképpen javítja. Az autó állapotfelmérés a teljes vételár megközelítőleg 1 %-át teszi ki, tehát nem kell mélyen a zsebünkbe nyúljunk.

Mivel műhelytől teljesen függetlenül történik a művelet, ezért majdnem bárhol megvalósulhat a lényegi autó állapotfelmérés. Figyeljünk tehát oda a részletekre és ne hagyjuk a pénzt kifolyni a kezünkből! A profi hozzáállás révén sokat spórolhatunk és teljesen biztonságosan közlekedhetünk az utakon.