Az autókulcs másolás ár több mindentől is függ

autókulcs másolás ár

Már több mint 20 éve, hogy a gyártók az autókat immobiliserrel látják el, ami nagy segítséget jelent annak megakadályozásában, hogy illetéktelenek eltulajdonítsák. Ugyanakkor ez a rendszer olykor bosszúságot is okozhat, például, ha valamiért a tulajdonosnak sem „engedi” elindítani a járgányt, vagy ha éppen új kulcsot kell készíttetni.

Mert az indításgátló miatt, az autókulcs másolás ár is magasabb, mint egy régebbi jármű esetében. Szükség van hozzá laptopra, speciális programozó gépre, kulcsmásolóra és kommunikációs kábelre is, amit nem akárhol és akárki tud biztosítani. Persze a végső összeg függ attól, hogy milyen típusú és márkájú autóról van szó, de még az sem mindegy, hogy melyik évben gyártották.

Esetenként még az azonos évszámú, típusú és márkájú négykerekűek is eltérő megoldásokat kívánnak, ezért az autókulcs másolás ár elég változó lehet. Az autokulcsmasolas.com szervizében ez a szolgáltatás 20.000 Ft-tól kezdődik és az előbb említett tényezők mellett, még a kulcs formája is befolyásolhatja a végösszeget.

Tehát a helyzet felmérése nélkül, sajnos nem lehet fix díjat szabni, de abban biztos lehet, hogy a szakik mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb megoldást kínálják elérhető autókulcs másolás árért cserébe. A kliensek elégedettsége számukra nagyon fontos, éppen ezért nemcsak a minőségi munkát, hanem a gyorsaságot is garantálják.

Tudják, hogy az új kulcsra többnyire minél hamarabb szükség van, így náluk akár a helyszínen is meglehet várni 30-60 perces folyamatot. Ez az időintervallum általában mindig elég számukra, legyen szó egy meglévő kulcs másolásáról vagy elveszett példány pótlásáról.