Az olcsó elektromos roller is lehet jó

olcsó elektromos roller

Egy belépőkategóriás változatot már 100-110 ezer Forinttól lehet kapni. Az olcsó elektromos roller természetesen kevesebb hatótávolságra képes, mint egy felsőkategóriás modell. Szórakozásra és egy kis városnézésre tökéletesen megfelel. Javasolt figyelemmel követni az online áruházak kínálatát, hiszen gyakran akciókkal kecsegtetik a vásárlókat. Ha szerencséje van, akkor egy drágább darabot áron alul szerezhet be. A kiválasztásakor néhány fontos szempontot szem előtt kell tartani. Ilyen például a kialakítás, a kerekek mérete és a fékrendszer.

Egy olcsó elektromos roller is lehet erős és megbízható, ezért érdemes körültekintőnek lenni. Egy középkategóriás masina általában 300 W-os motorral van felszerelve és 25 km-es végsebességre képes. A 30 km-es hatótávolsága már elegendő ahhoz, hogy gond nélkül beérjen vele a munkahelyre vagy az iskolába. Lényegében bármelyik típust választja, nem nyúlhat mellé, hiszen az olcsó elektromos roller esetében is jár a többéves garancia. A termék iránt egyre nagyobb a kereslet.

Hogyan működik az Onewheel?

A gyártó egykerekű elektromos gördeszkákat forgalmaz, amelyek egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Az Onewheel a legelső modelljét 2013 végén dobta piacra. A tervezők a szörfözés élményéhez hasonló érzést szerettek volna átadni a felhasználóknak, ami lényegében sikerült is. Többféle változat közül lehet választani, amelyek különböznek méret, teljesítmény és hatótávolság szerint. Amennyiben rövidebb utakra szeretne egy ilyet, akkor Önnek az Onewheel Pint jó döntés lehet.

A bekapcsoló gomb megnyomása után a motor és a különböző érzékelők aktiválódnak. Ezek nyújtanak segítséget az egyensúlyozásban. A gördeszka mindig abba az irányba indul el, amelyiket jobban terheli a testsúlyával. A kanyarodás is hasonlóan történik, szóval amerre dől, arra fordul. A Pint variáció közel 30 km megtételét teszi lehetővé egyetlen feltöltéssel. A megállással sem lesz probléma a Simple Stop technológiának hála. Az Onewheel gördeszkák minden típusa kifejezetten esztétikus és strapabíró. A használata során új élményekkel gazdagodhat.