Makita ütvefúró a kimagasló teljesítményű szerszámgép

Makita ütvefúró

Az ütvefúró egy rendkívül sokoldalúan bevethető kéziszerszám, aminek mindenképpen ott a helye a szerszámosládában. A Makita ütvefúró használható fúrásra, keményebb anyagok esetén ütvefúrásra, de lehet vele csavarozni is. Kiválóan alkalmazható fához, fémhez, sőtm a legtöbb falazattal is elbánik, nem probléma számára a tégla, ytong, de még a kő vagy a gránit, márvány fúrása sem.

A beton esetében nem igazán ideális, ugyan a puhább betonnal elboldogul, a kemény betonhoz azonban inkább fúrókalapács használata ajánlott. A szerszámoazis webáruház kínálatában több változatban is található Makita ütvefúró. Az akkus ütvefúrók kiváló ár/érték aránnyal, a Makita márkától megszokott kimagasló minőségben kaphatók.

A Makita ütvefúró esetében is igaz, hogy a különböző anyagokhoz gondosan kell megválasztani a fúrószárat. Ezzel egyrészről a munkát könnyítjük meg, másrészről pedig a megfelelő használattal a szerszámunk élettartamát is meghosszabbítjuk. A kellő gonddal kiválasztott teljesítményű szerszámgéppel garantáltan eredményes munkát tudunk végezni.