Az ózongenerátor igazán hatékony szerkezet

ózongenerátor

Igen széles körben elterjedt az ózonkezelés, mint légtisztító és fertőtlenítő eljárás, legyen szó lakásokról, házakról, rendelőkről, medencékről, konditermekről vagy éppen élelmiszerek tárolására szolgáló helyiségekről. Többféle kivitelben található meg az ózongenerátor a klimaman.hu webáruházban, mindegyik készülék szavatoltan hatékony és időtálló, 3 év garanciával van forgalomban.

A klórnál 50-szer hatékonyabb az ózongáz, továbbá 3000-szer gyorsabb. Megszünteti és semlegesíti a kellemetlen szagokat az ózongenerátor, legyen szó vegyszerekről, dohos levegőről, dohányfüstről vagy éppen ételszagról. Továbbá, a felületeken megtapadó baktériumok, vírusok és gombák ellen is hatékony.

A belélegzett levegő 2, míg az ózon 3 oxigén atomot tartalmaz, amelyek igen reaktívak, így bekövetkezik az oxidáció és a káros részecskék teljesen elpusztulnak. Fontos szem előtt tartani, hogy az ózongenerátor működtetése közben, a kezelés folyamán és az azt követő 45 perc alatt nem biztonságos a kezelt területen való tartózkodás.