Az üde bőr titka a BHA hámlasztó

BHA hámlasztó

A hámlasztás a napi bőrápolás részévé vált. Kutatások is kimutatták, hogy ez a lépés elengedhetetlen a sima, tiszta, hidratált bőr elérése érdekében. Rengeteg otthoni BHA hámlasztó közül lehet választani és egyik jobb mint a másik. A BHA egy rövidítés, a jelentése pedig Betha Hydroxy Acid, ami egy szerves vegyület és a kozmetikumokban konkrétan a szalicilsavra utal.

Ez a vegyület kiváló gyulladáscsökkentő hatású, mindemellett segít kitisztítani az eltömődött pórusokat, serkenti a kollagén termelését és eltávolítja az elhalt hámsejteket is. A BHA hámlasztó belülről tartja tisztán a bőrt, vagyis mélyre hatol, eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges zsírt, emellett csökkenti a foltokat, az enyhe sávokat és a ráncokat is segít megelőzni.

Ezek a készítmények antibakteriális hatásúak, de nem növelik a bőr napérzékenységét és biztonságosan használhatóak. Antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek segítik a hidratálást és megelőzik az öregedést. A BHA hámlasztó vásárlása előtt figyelembe kell venni pár dolgot. Először is tudnunk kell a tartalmát, nehogy valami olyan összetevő legyen benne, ami a bőrünknek árthat, mert esetleg érzékenyek vagyunk rá.

Figyeljünk oda az állagára is, hogy a bőrtípusunknak megfelelő legyen és ellenőrizzük le, hogy mekkora pH érték van ráírva. Ez utóbbi azért fontos, mert a pH értéktől függ, hogy a hámlasztó jól fog-e működni Önnél. A BHA hámlasztó készítményeket úgy tervezték, hogy napi szinten lehet használni a csodás, üde bőr érdekében, tehát mi is megtalálhatjuk a szépségünk titkát.