Egyedi lehet a használt arany fülbevaló is

használt arany fülbevaló

Az emberek általában idegenkednek a használt dolgok megvásárlásától, inkább újakat vesznek, bármiről legyen is szó. Azonban az ékszerek esetében alig észrevehető a különbség az új és a használt darabok között, ráadásul árban igen nagy a differencia.

Lényegesen jutányosabban szerezhető be a használt arany fülbevaló például, mint egy azonos súlyú új darab. Ezt a tényt ékesen bizonyítja az ngoldekszer.hu webáruház gazdag kínálata, illetve a termékek minősége és ára. Számtalan használt arany fülbevaló található a készleten, egyik ezek közül a 14 karátos, fehér aranyból előállított karika fülbevaló, ami kék cirkónia kövekkel van ékesítve.

A súlya csupán 1,6 gramm és most akciós áron, több ezressel olcsóbban lehet hozzájutni. Ha megrendeli, akkor 48 órán belül ki is szállítják az Ön által megadott címre az ékszert. Ajándékdobozt ingyenes kap hozzá, tehát ha valakit meg szeretne lepni ezzel a csodálatos és különleges csecsebecsével, már be is van csomagolva.

Minden használt arany fülbevaló át van nézve az ékszerészek által, így ha javítani szükséges, ők profi módon megcsinálják. Alapvető dolog az ékszerek tisztítása is, így tökéletes állapotban kerülnek eladásra. Rendkívül elegáns továbbá a kagyló alakú, franciazáras használt arany fülbevaló, ami szintén jutányos áron vásárolható meg a webshopból.

Persze ennél sokkal több gyönyörűség lelhető fel az online ékszerüzlet virtuális polcain. Érdemes ide ellátogatnia, mert biztosan lesz olyan modell a használt arany fülbevaló típusok között, amelyiknek egyszerűen nem fog tudni ellenállni. Miért adna sok pénzt az ékszerre, ha olcsóbban is megveheti?