Fejlesztő játékok kicsinek, nagynak

fejlesztő játékok

Közismert tény, hogy az élményszerű tanulás a tudásszerzés leggyümölcsözőbb formája, amikor a kisebb vagy nagyobb gyermekek, a tinédzserek vagy a felnőttek úgy jutnak új ismeretek és képességek birtokába, hogy közben remekül szórakoznak. A különböző korosztályoknak szóló fejlesztő játékok pontosan ezt a célt szolgálják.

Az okosjatek.hu internetes áruház gazdag kínálatában a pici babáktól kezdve, a bölcsődés, óvodás és kisiskolás korú gyermekeken át a nagyobb lurkókig, minden célcsoportnak találhatunk prémiumminőségű fejlesztő játékokat, mi több, külön termékkategória szól családunk, illetve baráti körünk nyugdíjas tagjainak. A legkisebbeknek ajánlott játékok esetében a színekkel, formákkal, hangokkal való ismerkedésen van a hangsúly. Ezek a fejlesztő játékok kivétel nélkül biztonságos anyagokból, puha textilből, fából vagy nem toxikus műanyagból készültek. Az óvodásoknak szóló kirakósok, színezők és ötletesebbnél ötletesebb társasjátékok a kognitív képességek aktiválását segítik. A nagyobbaknak Nasa felfedező készlet, interaktív könyvek és izgalmas szellemi kalandokra csábító feladatkártyák is rendelhetőek az okosjatek.hu honlapról.

Ennek a termékkategóriának az egyik igazán figyelemreméltó árucikke a tinédzsereknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott színezőkönyv, amiben a minták szürke vagy fényes, ezüst körvonallal jelennek meg. A fejlesztő játékok színes választékát szemrevételezve nem feledkezhetünk meg az idős korosztálynak javasolt termékskáláról, amiből nem hiányozhat a sakk, a römi, a dámajáték és természetesen a francia kártya sem. Ez utóbbi árucikk jelenleg kedvezményes áron kapható.