Fiús játékok kicsiknek, nagyoknak

fiús játékok

Bálnás minizuhanyzót, színét változtató dinoszauruszt, fából készült tűzoltóállomást, kilövős kisautót, titkokat, trükköket rejtő bűvészdobozt, retró tologatható, csattogós pillangót és még számtalan ötletes, szórakoztatva fejlesztő terméket szerezhet be manapság bárki, aki egy vagy több lurkót szeretne valamilyen alkalomból megörvendeztetni.

Az okosjatek.hu webáruházban a prémiumminőségű fiús játékok egész tárháza várja a vásárlókat. Minden korosztálynak találhatunk itt izgalmas ajándékot, a legkisebbeknek ajánlott készségfejlesztő puzzle-októl és fürdőjátékoktól kezdve, a nagyobbacskáknak való golyóvezetőkön és építőkészleteken át, az iskolásoknak szóló, legkülönfélébb kártya- és társasjátékokig. A kimondottan fiús játékok között számos, aktív testmozgásra lehetőséget adó árucikk szerepel. Ilyen például a medencés gyerekzsúrokat igazi élménnyé varázsoló, felfújható kosárlabdaszett vagy a Spikeball nevű kültéri labdajáték, ugyanakkor a kreativitásnak teret engedő színezőket, kirakósokat, festőszetteket, sőt, gyöngyfűzőket (vannak kissrácok, akik ezért rajonganak) is bőven találni az online bolt gazdag felhozatalában.

A fiús játékok kínálatából a zenei nevelést segítő termékek sem hiányoznak, ezt szolgálja például a 3 éves kortól ajánlott ujjcintányér vagy a fémháromszög néven is ismert triangulum. A kisiskoláskorból kinőtt lurkóknak olyan különlegességek is beszerezhetőek, mint az Exit 13 Repülés az ismeretlenbe nevű szabadulószoba-készlet, amit jelenleg kedvezményes áron lehet megrendelni. De nem ez az egyetlen akciós termék a fiús játékok választékában, érdemes tehát jól szétnézni a vonzó ajánlatoktól roskadozó virtuális polcokon!