Fürdőszobai burkolatok eltérő változatokban

fürdőszobai burkolatok

Nagyon sok alternatíva közül lehet választani anyag, minta és szín terén. A fürdőszobai burkolatok egyik legközkedveltebb variációja természetesen a csempe. A kiválasztásakor ne csak az esztétikát vegye figyelembe, hanem azt is, hogy könnyen takarítható legyen, hiszen a fröccsenő vízzel számolni kell! Javasolt sima vagy mázas lapot választani, mivel ezek nagyon könnyen tisztíthatóak.

Érdemes a kiszemelt termékből minimum 10 %-kal többet vásárolni, mert előfordulhatnak törések, repedések, elszabások a feldolgozás során. A fürdőszobai burkolatok közé tartozik még a kőbevonat is. Előre elkészített panelek formájában könnyen a falra illeszthetőek.

A látványuk természet-közeli élményt nyújt. Gyönyörű megoldás a műgyanta, ami előbb folyékony és csak később szilárdul meg, ezáltal meseszép mintákat lehet készíteni belőle. A fa is nagyon népszerű, hiszen melegséget ad a helyiségnek. A fürdőszobai burkolatok családjába tartoznak a fémlapok, amelyeket egyelőre csak ritkán alkalmaznak. Ipari hatásukkal érdekessé teszik a teret.