Hímzővászon kezdő keresztszemezőknek is

hímzővászon

A hímzés régen hihetetlenül elterjedt technika volt, ami napjainkban reneszánszát éli. Még mielőtt valaki belefogna egy csodálatos kép elkészítésébe, győződjön meg arról, hogy van-e a birtokában olyan hímzővászon, ami tökéletesen megfelel a célnak. Amennyiben nincs, akkor ezt egyszerűen és gyorsan meg lehet rendelni a muveszellato.hu webshopból, rendkívül pénztárcabarát áron.

Itt az Aida vagy kongré néven közismert vászon egyenletes szövésének köszönhetően, ideális keresztszemes hímzések, francia csomók, kontúr öltések, subák készítésére. Ez a hímzővászon nemcsak a négyzethálós elrendezésű kis lyukak miatt igen praktikus, hanem az anyagának köszönhetően is, ami nem más, mint 100% pamut.

A jól látható és számolható lyukakkal rendelkező hímzővászon a legnépszerűbb a vásárlók körében, mivel kezdő keresztszemezőknek is ideális! A már említett webáruházban ez a termék hófehér és ekrü színekben vásárolható meg. Itt ugyanakkor szintén nagyon jó minőségű hímzőszalag, hímzőráma és egyéb hímzéshez szükséges eszközök is megtalálhatóak.