Időpontfoglalás a jegygyűrűk kiválasztásához

jegygyűrűk

Aki szeretné nyugodtan kiválogatni az eljegyzésre szánt gyűrűt, a legjobb, ha előre egyeztett időpontban érkezik. De nemcsak személyesen lehet időpontot foglalni a jegygyűrűk kiválasztásához, hanem a helyzetre való tekintettel online is. A legtöbben szeretik az ujjukra próbálni és nem elégednek meg azzal, amit a munkatársaink tapasztalatból mondanak.

Pedig általában az válik be, hiszen az ujjak formája, hossza és vastagsága nagyon meghatározó abban, miként állnak egy ifjú pár ujjain a jegygyűrűk. Sok esetben az egyik félnek jól áll egy adott modell, a másiknak nem. Néha nem könnyű elmagyarázni, hogy amikor olyan gyűrűt választ az illető, ami bár tetszik, de nem áll jól, később megbánja a vételt.

Természetesen senkit sem szabad le- vagy rábeszélni egy adott modellre, hiszen mindenkinek megvan a saját oka, hogy miért épp azt választja amit, de néha gyakorlott szemmel fájó látni, ha valami nem odaillő. A jegygyűrűk minden esetben a gyártó eredeti díszdobozával kerülnek eladásra, hiszen a házasságkötésnél fontos a szép doboz, amiből előveszik. Akik pedig az esküvő után valamilyen oknál fogva nem viselik rendszeresen, ebben az eredeti dobozban tudják tárolni.

A jegygyűrűk kiválasztása tehát gondos odafigyelést igényel, hiszen remélhetőleg egy életre szólnak. A választék óriási, amit vásárlóinknak személyesen vagy az online térben kínálunk, így tényleg nem egyszerű megtalálni az igazit. Legalább annyira nem, mint egy igazi társat. Amennyiben valaki online rendel, a szállítás ingyenes, hiszen a jegygyűrűk mindegyike eléri az díjmentes futárszolgáltatáshoz szükséges minimális 10 ezer Ft értéket.