Állólámpa az örök klasszikus

állólámpa

Sok családban még mindig megtalálhatóak a hetvenes években használt lámpák. Igaz, hogy a többségükön már meglátszik az idő vasfoga, de még állják a sarat. A állólámpa valamiért soha sem lesz divatjamúlt, hiszen be kell vallani, hogy érdekes, esztétikus és praktikus darab.

Odamozgatja az ember, ahol épp fényre van szüksége és esztétikailag is jól mutat. Amikor egy sarokban vagy egyszerűen csak a fal mellett van bekapcsolva, mindig kellemes hangulatot áraszt a szobában.

Az ember azt hinné, hogy már mindent megmutattak a tervezők az állólámpa dizájn területen, de ennek ellenére mindig születnek új ötletek. Egy vagy több égővel ellátott példányok vannak fehér, színes, illetve fémburával.

LED égőkkel is működtethetőek. Stílusuk alapján a legtöbb semleges stílusú, így elhelyezhető egy modern bútorokkal berendezett szobában, de a régies stílusú berendezéshez is remekül illik. Természetesen van futurisztikus, modern állólámpa is a készleten, aki ilyet szeretne. A lámpák kábellel és kapcsolóval ellátottak, de az izzók nem a készlet részei.