Megéri-e elektromos kandallót vásárolni?

elektromos kandalló

Sokan egyszerűen rajonganak ezért a berendezésért, de vannak, akik nem szeretik, mert szerintük nem tűnik igazinak és nem ad sok meleget. Nézzük meg, hogy kinek van igaza! Az elektromos kandalló lehetőséget nyújt arra, hogy a lakásban ülve élvezzük a fa pattogását, a kellemes meleget és a lángnyelvek szárnyalását anélkül, hogy bármi is felgyúlhatna.

Nem kell azon aggódnunk, hogy hová tegyük a fát és a kéményt. Elég csatlakoztatni a készüléket a konnektorba és élvezni a fent felsorolt előnyöket. Az elektromos kandalló telepítéséhez nincs szükség semmilyen kiegészítő szerkezetre, csak helyezzük a megfelelő helyre, csatlakoztassuk és gyönyörködjünk a lángokban. A piacon szép számmal vannak beépített, szabadonálló, sarok és konzolos modellek.

A beépített és sarok változatok mélyedéseket igényelnek a falban, míg a szabadonálló vagy a konzolos modelleknek nincs szükségük ilyenre. Manapság a beépített elektromos kandallók a legnépszerűbbek, amelyek az összes modell kb 80%-át teszik ki és akár 20 m2-t is képesek felmelegíteni.