Miért jó a vízteres kandalló?

vízteres kandalló

Otthonuk fűtésrendszerének megoldásán gondolkodnak? Szeretnének kandallót, ugyanakkor nem akarnak másfajta berendezést is ahhoz, hogy az egész házat fűthessék? Ha a válasz igen, akkor optimális elhatározás lehet a vízteres kandalló, mert az képes kiszolgálni a ház központi fűtését is. Erről a fűtésrendszerről tudni kell, hogy általában egy alsó tűztérből és a rászerelt víztartályból áll. Kisebb helyiségekbe történő telepítéskor, ahol nincs szükség nagy légfűtő teljesítményre, kombinálható alsó víztérrel is.

A vízteres kandalló lehet vízoldali és légfűtő teljesítményű, mindegyik típusnak megvan a maga előnye. Erről bővebben olvashatunk a benkel.hu portálon, ahol megtekinthetjük a cég kiváló minőségű termékeit is. Mindenképpen ajánlott innen rendelni, mivel a vállalkozás a saját gyártású berendezéseit forgalmazza. Így többek között a vízteres kandalló is hazai gyártmány, ráadásul igazán széles választékban kapható. Hosszú éveken keresztül tudja majd használni a rendszert anélkül, hogy bármilyen probléma adódna.

Csodás látvány a 3 oldalú kandalló

Praktikus jellegük mellett, ezeknél a fűtőberendezéseknél általában a design kerül előtérbe, ami szintén fontos a téli napokon. Az ember lelkét is melengeti a 3 oldalú kandalló üvegein keresztül megcsodálható tűz tánca. Panoráma kandallóbetét lehet a 3 oldalon üveges kivitel, illetve az extra nagyméretű frontüveggel rendelkező tűztér is. Célszerű nagyobb helyiségekbe telepíteni ezt a kialakítású kandallót, ahol érvényesülni tud.

A weboldalon meg lehet nézni ezeket a kandallókat, de ugyanúgy személyesen is, ha felkeressük a bemutatótermet. Jó megoldást jelent a 3 oldalú kandalló nagyobb nappaliba, ahol össze szokott gyűlni a család és együtt töltik el például a téli ünnepeket a nagyobb számú rokonsággal vagy baráti társasággal. Varázslatos hangulatot teremt egy ilyen berendezés az adott helyiségben és természetesen fűti is azt. Többféle 3 oldalú kandalló vehető a BEN-KEL Kft. kínálatából és bármelyikre essen a voks, az biztosan hosszú távú beruházás lesz.