Milyen lesz az egyberuha trend idén?

egyberuha

2021-ben a ruhatervezők úgy döntöttek, hogy a nőiességre és a komfortra összpontosítanak a nyári kollekcióik létrehozásánál. Széles ujjak, laza, oversize szabás, vászon stílusú egyberuha és még sok más érdekes megoldás lesz idén divatban. A legismertebb divatházak portfóliójában egyértelmű tendencia mutatkozik a szokatlan alakú, széles ujjak és vállak tekintetében. Ezek között hódítanak a divatos fodrok, a terjedelmes puffok és az ejtett vállak.

A nyári egyberuha hosszú és széles ujjai kiegyenlítik a sziluettet és hangsúlyt fektetnek a kecses vállakra. Az oversize trend népszerűsége évek óta nem halványul a divatirányzatok között. Ez jól is van így, hiszen ebbe a stílusba nemcsak a stylistok és a tervezők szerettek bele, hanem a női közönség nagy része is.

A szabad szabású egyberuha különösen a teltebb testalkatú lányok kedvence, de ez nem jelenti azt, hogy a túlméretezett dolgok kevésbé mutatnak jól a vékony hölgyeken. A legismertebb márkák tavaszi és nyári katalógusai egytől-egyig tartalmazzák az oversize egyberuha modellek legszélesebb skáláját. Akkor még nem is beszéltünk a fodorról, a zsabóról és a csipkéről. 2021 nyara ugyanis egyszerűen nem nélkülözheti ezeket a nőies dekorációt. Ideje lecserélni az unalmas tavaszi szetteket valami könnyűre, légiesre és kifinomultra!

A fodrok és a csipkék a divatos nyári egyberuha különböző változatait díszítik, a szegélytől kezdve a galléron át az ujjakig. Az ilyen dekorációk egyaránt megtalálhatóak a hétköznapi és estélyi ruhákon, sőt, az irodai viseletben is. Nekünk, nőknek, nincs más dolgunk, mint kiválasztani azt a modellt, amiben ellenállhatatlanok leszünk.