Motoros esőruha kedvezőtlen körülmények között

motoros esőruha

Hacsak nem egy vízálló textilruhában pattan fel a motorra, szüksége lesz néhány eső elleni felszerelésre, hogy megóvja a testét az időjárás viszontagságaitól. Akár egy-, akár kétrészes motoros esőruha az, amit keres, nálunk mindegyik kielégíti majd az igényeit.

Az összes ​​felszerelést úgy tervezték, hogy illeszkedjen a motoros öltözékéhez, így még az eső kezdete előtt felveheti ezeket és egyszerűen becipzározhatja később, ha rosszra fordulna az idő. Ha esetleg kalandtúrára indul kedvezőtlen körülmények között, a motoros esőruha biztosan melegen és szárazon tartja majd. Ezek vízálló és légáteresztő védelmet nyújtanak olyan áron, ami bármilyen költségvetést kielégít. A Clover kínálatában könnyű, csomagolható esőkabátot is találhat, amit gyors és egyszerű védelemre terveztek.

Elég kicsire csomagolható ahhoz, hogy a motoron az ülés alatt tárolja, mindemellett víz- és szélálló poliészter szövetszerkezettel, valamint ragasztott varratokkal rendelkezik. A motoros esőruha gallérja mikroszálas béléssel van ellátva a kényelem érdekében, a vágás pedig vékony, hogy csökkentse a kellemetlen szélcsapást.