Online edzések sérülések nélkül

online edzések

Az emberi anatómia összetett és nehéz lehet tudni, hogy meddig mehetünk el a sportgyakorlatok során. Gyakran előfordul, hogy a túlzott és a helytelen torna árát sérülésekkel fizetjük meg. A személyi edzők rendelkeznek az emberi anatómia és az online edzések koncepcióinak ismeretével, valamint a táplálkozás és az edzéstudomány alapjainak megértésével. Ők azért rendelkeznek ezzel a tudással, hogy Önnek ne kelljen ezekre a tényezőkre figyelmet fordítania.

Ez azt jelenti, hogy segíthetnek a célok biztonságos elérésében, minimalizálva a sérülés kockázatát és maximalizálva az online edzések hatékonyságát. A pihenőnapok ugyanolyan fontosak, mint az edzésnapok és személyi edző gondoskodik róla, hogy bűntudat nélkül használja ki ezeket. Az online edzések ugyanolyan hatékonyak lehetnek, mint egy hagyományos partnerség. Már egy ideje tart a kalandja a testmozgással, de még mindig nem biztos benne, hogy az elért eredmények megfelelőek-e az edzőteremben töltött órák számához képest? Vegye igénybe a szakértő tanácsát, ahogyan mások is tették!

Ajánlott-e a terhesség alatti kismama torna?

Bármilyen mozgásforma, valamint a rendszeres testmozgás a terhesség alatt kifejezetten ajánlott. Azonban még mindig számos tényezőt kell szem előtt tartani. Először is, a leendő anyáknak figyelniük kell a testükre a kismama torna során és nem szabad alábecsülniük az általa küldött jeleket. Általánosságban elmondható, hogy minden terhes nőnek be kell iktatnia némi testmozgást a napi programjába, már csak a jobb közérzet érdekében is. A kismama torna számos előnnyel jár.

Ilyen az általános fittség javulása, a magas vérnyomás megelőzése és a terhességi cukorbetegség kockázatának kiküszöbölése, a súlygyarapodás csökkentése, a gyorsabb felépülés a szülésből és a kevesebb hátfájás. A szervezet azonban néha elkezdhet olyan jeleket küldeni, amelyek valamilyen rendellenességre utalnak. Bizonyos esetekben a terhesség alatt ellenjavallatok is vannak, amelyek kizárják a kismama torna lehetőségét, az anya vagy a baba egészsége miatt. Ezt a témát azonban meg kell beszélni a terhességért felelős nőgyógyásszal.