PD Paola ékszerei egyediek és ízlésesek

PD Paola

A megfelelő ékszer kiválasztása nehéz és hosszú folyamat szokott lenni, mivel mindenki más típusú megoldást keres és visel a hétköznapokban. PD Paola munkásságáról az apró, ízléses és gyönyörű medálok juthatnak eszünkbe, amelyek biztosan feldobják a szürke hétfőket. Valójában nem mindenki szereti a vállig lógó fülbevalókat vagy a hatalmas, színes medálokat.

Néha sokkal jobban érezzük magunkat, ha valamilyen finom ékszert viselünk, ami tökéletesen passzol a kinézetünkhöz és a személyiségünkhöz is. Vegyük például a méhecske esetét. Itt egy apró, ezüst medálról van szó, amihez fekete kövek járnak. Ezek a kövek alkotják az állat szárnyát és egy fehér kő a fejét.

Ezt a méhet választhatjuk gyűrűnek vagy fülbevalónak, miközben biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk sok emberen viszont látni. A PD Paola nagyszerű megoldás azoknak, akik az egyediségre törekednek és nem akarnak menni a tömeg után. Nincs annál rosszabb, mint amikor ugyanazt az ékszert látjuk egy vadidegen emberen. Inkább válasszuk az egyedit!