Romantikus program a séta repülés

séta repülés

Számtalan program létezik, ami bemutatja hazánk különböző szépségeit. Érdemes kibővíteni a kirándulási metódusokat olyan élményekkel is, mint amilyen például a séta repülés, ennek révén ugyanis teljesen új szemszögből csodálkozhatunk rá Magyarország kincseire. Akár 4-6 főig terjedően lehetőségünk van felemelkedni a setarepulesbudapest.hu jóvoltából. Ilyen esetekben két kisgép úgynevezett kötelékben repül egymás mellett, ezáltal közel tudnak elhelyezkedni egymáshoz, így biztosítva lehetőséget arra, hogy az utasok fényképet készíthessenek a másik gépben ülő társaikról a séta repülés alatt.

A ,,Pilis csúcsai” kaland, a nevéhez hűen, a hegység elképesztő panorámájára enged kilátást, miközben olyan szebbnél-szebb helyszínek követik egymást, mint a Nagy Kevély 534 méteres csúcsa vagy éppen a Megyeri-híd. A séta repülés mellett, magánrepülőgép bérlésre is lehetőségünk adódik. Aki rendelkezik releváns engedéllyel, annak ráadásul pilótára sem lesz szüksége a teljesen privát út során.

Pompás látnivaló a Visegrádi Fellegvár

A Dunakanyar önmagában is olyan pontja az országnak, ami minden tekintetet magára vonz. A Visegrádi Fellegvár teraszáról megcsodálni ezt a különleges tájegységet azonban még fantasztikusabb élmény. Mindezt tovább fokozhatjuk olyan látószögből nézve, ami elsősorban a madarakat illeti meg; a magasban repülve elénk tárulhat az egész régió és vele minden szépség, amit biztosítani képes.

Bárki élhet ezzel a lehetőséggel, hiszen a setarepulesbudapest.hu különböző csomagjai között a Visegrádi Fellegvár és a környező látványosságok is szerepelnek. A repülés során érintve van Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu és Vác is. A környék csodáira 30 percen keresztül nyílik alkalmunk letekinteni és mivel 2 felnőtt személy a legnagyobb biztonsággal utazhat a gépen, ezért igazán remek programként működik, akár a szerelmeseknek is. A Visegrádi Fellegvár látványa a magasból mindenkit garantáltan megigéz. Lepje meg Ön is a partnerét és éljék át együtt ezt a mesés és felejthetetlen kalandot!