SZÉP-kártyát is elfogadunk a kedves vendégektől

SZÉP-kártyát is elfogadunk

Ön is szívesen kiszakadna a hétköznapok rohanásából? Fedezze fel Magyarország szépségeit és szálljon meg a nyugodt és színvonalas Pe-Ki apartmanok egyikében! Mivel a fizetés során SZÉP-kártyát is elfogadunk, ezért a kikapcsolódást Ön a lehető legjobb áron valósíthatja meg, egy különlegesen otthonos és mégis exkluzív környezetben.

A konyhában Tschibo kávéfőző várja a vendégeket, a már előre bekészített kávékapszulákkal, továbbá TV és wifi segíti a minőségi időeltöltést. A szolgáltatások eléréséért cserébe ráadásul SZÉP-kártyát is elfogadunk. A Pe-Ki Apartmanok télre hangoltan fogadják az átutazókat, ennek okán csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség ,,Élvezd a tél legszebb pillanatait!” kezdeményezéséhez, ami arra ösztönzi a magyar embereket, hogy fedezzék fel az ország lenyűgöző csodáit.

Örömmel osztozunk ebben a kampányban és azzal, hogy SZÉP-kártyát is elfogadunk, megpróbáljuk még inkább elérhetővé tenni mindezt az érdeklődőknek. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a pekiapartman.hu weboldalra!