Szivacsos szoptatós melltartó a gyönyörű időszakra

Előfordulnak bizonyos élethelyzetek, amikor ezeknek megfelelő ruhadarabokat kell viselni. Ilyen például a szoptatási időszak egy nő életében, amikor a szivacsos szoptatós melltartó a mindennapi viselet szerves részét képezi. Az a jó, hogyha több méretállítási lehetőséget nyújt ez a fehérnemű. A kényelem ebben a helyzetben a legfontosabb szempont, úgyhogy nagy odafigyeléssel kell kiválasztani a szivacsos szoptatós melltartót.

Az adora.hu webáruházban kiváló termékek vásárolhatóak meg, ezek között lelhető fel az Anita Miss Lovely kismama melltartó, amelyet merevítő nélküli, vékony, szivacsos, puha, varrás nélküli mellkosarak, állítható széles vállpántok jellemeznek. Három fokozatban lehet a méretet állítani. A kosarak egy kapocs kikapcsolása után könnyen tágra nyithatóak, így teszik kényelmessé a szoptatást. Gyönyörű időszak ez minden nő életében, ezért be kell szerezni a szükséges dolgokat, hogy semmi ne zavarja meg a mama és a baba közötti különleges kapcsolatot.

A szivacsos szoptatós melltartó csak egyike ezeknek, de ennek a beszerzése sem jelent problémát. Sok nő panaszkodik, hogy nem talál megfelelő méretű fehérneműt, mivel nekik nagyméretű melltartó kellene, és ilyet alig lehet kapni. Nos, számukra jó hírt jelent, hogy az adora.hu webáruház bőséges kínálatot tart nagyobb méretű fehérneműkből, tehát itt biztosan fognak találni a méretüknek és az ízlésüknek tökéletesen megfelelő darabot. Az Ava 1030 maxi csipkés melltartó rendkívül elegáns, színe hófehér.

Lapos varratokkal és megerősített merevítővel készül, oldalán a mikroszálas anyagból, a nagy keblek tökéletes alátámasztásának érdekében. A vállpántok puhák és kényelmesek, vastagítottak. Különlegesen szép csipkével van díszítve ez a nagyméretű melltartó, ami rendkívüli eleganciát kölcsönöz. Előformázott, vékony szivacsos merevítős mellkosarak biztosítják a komfortos használatot. Ez pedig csak egy darab a hatalmas választékból. A teljes felhozatal megtekinthető a webáruház honlapján. Ha megvan a kiválasztott nagyméretű melltartó, pár kattintással meg is rendelhető.