A baba ágynemű szett igazán megéri az árát

baba ágynemű szett

A gyermekek ruhatára kényelmes és praktikus darabokat kell tartalmazzon, azonban arról se feledkezzünk meg, ami az alvást illeti. Igen, a baba ágynemű szett legalább olyan lényeges dolog, mint a ruhácskák, pelenkák, stb. Az újszülöttek és pici babák napjuk szerves részét alvással töltik, de jó esetben később is kiadós pihenésekben lesz részük. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az ágynemű milyen anyagból készül.

A legjobb, ha ez az anyag tiszta pamut, hiszen ebben szellőzik a legjobban a babák bőre, ugyanakkor meleg és puha. A lyamar.hu webáruházban kapható baba ágynemű szett típusok is ilyenek, a töltőanyaguk pedig 100 % poliészter, ami szintén megfelelő, hiszen nem okoz allergiát és kellemesen meleg érzést nyújt. Az itt megvásárolható baba ágynemű szett „Mickey” és „Minnie”, azaz kisfiús és kislányos kivitelben kapható. A színek roppant kellemesek, lágyak, a fehér és rózsaszín vagy sötétkék kombinációjával teszik a termékeket a gyermekágyak ékes díszeivé. A minták részletesen kidolgozottak, ezért a párnák, takarók igazán kedves kiegészítői lesznek a kicsik hálószobájának. A baba ágynemű szett takarót, kispárnát, rácsvédőt és baldachint tartalmaz, tehát mindent, amire szükség lesz a zavartalan pihenéshez.

Csecsemőkortól iskolás korig használható ez a kiváló minőségű magyar termék. Az ágynemű méretei megegyeznek az ovis szabványméretekkel is, így könnyedén felhúzható rá bármelyik szabványméretű ovis ágyneműhuzat is. A baba ágynemű szett ezért mondhatni rendkívül jó befektetés, feltétlenül megéri az árát. Tegye Ön is a kincse pihenését egészségessé és zavartalanná egy ilyen szettel!