Egy minőségi bor remek ajándék lehet

bor

A szeszesitalok készítése az ősidőkre nyúlik vissza. Például a bor előállítása a kínaiaknál időszámításunk előtt 7000 évvel már ismert volt. Ez a szőlőből készült, alkohol tartalmú ital természetes úton történő fermentáció során válik tökéletessé. A világon rengeteg nagyon jó és ismert borvidék található, közöttük Magyarország is kimagasló helyet foglal el.

Tokaj bora vetekszik a francia, a spanyol és az olasz tartományok napsütötte domboldalairól származó nedűivel. A bor nemcsak szőlőből készülhet, valójában minden magas cukortartalmú gyümölcs megfelelő hozzá. Itthon az almából, ribizliből és meggyből is ismerős lehet, de Ausztráliában például grapefruitból is készül. 

A minőségi száraz, félszáraz, félédes és édes fajták széles választéka italboltunk online felületén könnyedén megtalálható. Kedvére vásárolhat akár ajándékba is, ugyanis nagyon sok exkluzív, díszcsomagolású palack is kapható itt. Kínálatunk nemcsak a különleges felhozatal terén biztosítja a legjobbakat, hanem más szeszesitalok esetében is kimagasló minőséget talál webshopunkban.

Mindenképp érdemes alaposabban szemügyre vennie a termékeinket, amiket a böngészésnél szűkíteni tud íz-világ, érlelési idő vagy típus alapján. A különféle magyar és külföldi bor mellett, korhoz és nemhez illő alkoholos italokat választhat különféle alkalmakra.

Minőségi pezsgők, likőrök és pálinkák, markáns brandy-k, whisky-k és rumok, valamint hamisíthatatlan ginek, vodkák és abszintek rendelhetőek kis- vagy nagytételben. A nagyobb rendelés esetében munkatársaink egyeztetni fognak Önnel a szállítás módjáról és költségeiről, amennyiben ez meghaladná a megsaccolt díj értékét.