A motor lábtartó cseréjével a jármű személyre szabható

motor lábtartó

A motorok különfélék, nem mindegyik ugyanakkora. Ez viszont nem kell gondot jelentsen, mivel a motor lábtartó cseréjével a gép egyéni igényekre szabható. Ezekből a kényelmet és biztonságot fokozó alkatrészből a motoroazis.hu webáruházban sokféle megtalálható, mégpedig a minőségi termékeiről ismert VICMA gyártótól.

A praktikus kialakítású, korszerű és a megfelelő szögben állítható motor lábtartó nem kerül sokba és még ez az apró befektetés is megtérül, mivel komfortosabb lesz általa a hosszabban tartó vezetés is. A webshopban feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik, tehát külön kell beszerezni a jobbos és a balos modelleket. A tartók felszerelése egyszerű és kivitelezhető otthoni körülmények között is, a legtöbb esetben nem szükséges emiatt szakember segítségét igénybe venni.

A darabok alapanyaga alumínium és csúszásgátló gumibevonattal vannak ellátva. Az egyes motor lábtartó mellett fel van tüntetve az is, hogy milyen modellekkel csereszabatos a termék. Erre szintén érdemes ügyelni vásárláskor!