A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m kiválóan teljesít

pedrollo 4blockm2/9 20m

A csőbúvár szivattyúk terén igen széles a kínálat. Kiváló minőséget képvisel ebben a termékkategóriában a szivattyuk.hu webáruházból is beszerezhető Pedrollo 4BLOCKm2/920m modell, aminek a telepítési mélysége 60 méterig a víz színe alá terjed. 20 méter elektromos kábellel és beépített visszacsapó szeleppel van ellátva. Az üzemelése kiemelten energiahatékony, 12 % energia megtakarítást tesz lehetővé, miközben a vízhozama kiemelten magas. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m alkalmazása lehetséges fúrt vagy ásott kutakban, tiszta, koptató anyagoktól mentes víz szivattyúzására.

Használható továbbá házkörüli, de akár házi vízellátó pumpaként is. Vízellátási és öntözőszivattyúként szintén megállja a helyét kisebb vagy közepes mezőgazdasági területen, akár hidrofor tartállyal együtt. Üzemeltethető áramlás- és nyomáskapcsolóval, folyamatos üzemben. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m jó felépítésű és tartós készülék, általában legalább 10 évig működnek problémamentesen. Maga a berendezés többfokozatú, merülőmotoros búvárszivattyú monoblokk kivitelezésű, azaz a motor a pumpával egybe van építve. A Pedrollo 4BLOCKm2/9 20m hidraulikája úszó járókerékkel felszerelt, aminek következtében jobban tűri az esetleges homoktartalmat kb 30 százalékkal, mint a hasonló készülékek. A fúrt kutakból, megfelelő berendezések hiányában, nehéz a vizet kinyerni. Erre a feladatra kiemelten alkalmas a Leo 3XRm 2/15 búvárszivattyú, ami leginkább 100mm átmérőjű kutak esetében tud optimális teljesítmény mellett működni. Alkalmas háztartási és kisebb manufakturális üzemek felhasználási igényeinek a kielégítésére. A Leo 3XRm 2/15 szintén jelen van a szaküzletek polcain, de a szivattyuk.hu webáruházban is. Tartozik hozzá egy vezérlődoboz is, ezen a kapcsolón túl, megtalálható az indító kondenzátor is.

További tartozéka a hőkioldó, ami az esetleges túlmelegedés előálltakor kikapcsolja a berendezést. A Leo 3XRm 2/15 teljesítménye 370 W, az optimális munkapontja 25 l/p-54 m, a fokozatainak száma pedig 15. Magának a szivattyúnak az átmérője 3 coll, vagyis 75 mm, a kábelhossza pedig 20 méter. 2850-es fordulatszámon dolgozik, ami igen kedvező ár-érték arány szempontjából. A nyomócsatlakozó DN I, a szivattyúház anyaga pedig időtálló rozsdamentes acél, míg a járókerete és a diffúzor anyaga műanyag, ami ugyancsak strapabíró tulajdonságokkal bír. A Leo 3XRm 2/15 alkalmazható öntözésre, kisebb mezőgazdasági felhasználásra, olyan kutaknál, amiben nagyon kevés a lebegő anyag, vagyis gyakorlatilag tiszta víz szállítására van igény.