Az Absolut vodka a társaság formáló ereje

Absolut vodka

A vodka eredete évszázadokra nyúlik vissza, bár ez a svéd gyökerekkel rendelkező szeszes ital korábban még közel sem a lágy és harmonikus ízvilágáról volt híres. Az 1800-as évek végén a svéd vállalkozó, Lars Olsson Smith fejéből pattant ki a gondolat a vodka megreformálására, és tette ezt az italt a mai formájában ismertté, világszerte kedveltté.

Ekkor született meg az Absolut vodka névre keresztelt nedű, amit ma a világ 126 országában értékesítenek. A népszerűsége a tradicionális vodkakészítő eljárásnak köszönhető, amit a felhasznált alapanyagok, a kiváló minőségű svéd gabona és a nagy mélységből kinyert tiszta kútvíz tesznek 100%-ban hitelessé.

A különlegessége az eredeti alapanyagok és a közösség összetartó erejében rejlik, amit minden egyes elkészült üveg vodka őriz. Az évtizedek óta stabil és megbízható minőséget ez a tradicionális és egyedülálló gyártási technológia teszi lehetővé. Illetve ez biztosítja azt is, hogy a világ bármely táján elfogyasztott Absolut vodka garantáltan ugyanolyan ízhatással büszkélkedhet.

A tradíción és tudáson kívül, a vodka minden cseppjében érezhető a közösség összetartó ereje, amely a cég mottójává vált, és az együttesen megteremtett értéket képviseli. Az Absolut vodka, a kristálytiszta prémium ital önmagában vagy long drinkként, illetve koktél alapanyagként is számtalan módon elkészíthető.

Akár ízesített formában is megvásárolható, ezáltal fokozva a még átütőbb ízélményt. Az Absolut vodka a lágy és harmonikus ízvilágával bármely esemény rangos kísérő itala lehet, összetartó, közösség formáló ereje akár eredetéből adódóan is garantáltan összehozza a legtöbb társaságot.