Az LTP lakástakarék kalkulátor kedvező ajánlatai

Egy új lakás vásárlása nagy befektetést jelent. Különösen igaz ez az első ingatlanra, aminek a megvételére nehéz összeszedni a pénzt. Az LTP lakástakarék kalkulátor már számtalan embert húzott ki a pácból, tehát érdemes mellette dönteni. A hitelvalaszto.hu weboldal segíteni fog annak az eldöntésében, hogy melyik ajánlat a legelőnyösebb.

A legtöbbször 5 éves távra kell előre tervezni. Kalkulálni kell azzal, hogy a számlanyitásért fizetni kell. Elképzelhető, hogy az igénylők találnak olyan ajánlatot, ahol éppen akciós áron van erre lehetőség. Az LTP lakástakarék kalkulátor kamat-adómentes is lehet. Az állami támogatás összege 30 százalék. Az összeg csupán lakással kapcsolatosan használható fel. Az EBKM összegét is meg kell nézni a döntés meghozatala előtt.

Jelenleg az Aegon és az Erste ajánlatai közül lehet választani. A 5 év múlva felvehető pénzösszeg körülbelül azonos mindkét esetben. A lista elemei aszerint vannak rendezve, ahogyan ezt az LTP lakástakarék kalkulátor praktikusnak gondolta. Legfelül szerepel a legelőnyösebb ajánlat. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többit nem érdemes megnézni, sőt! A honlapon fel kell tüntetni, hogy havonta mekkora összeg elkülönítésére van lehetőség.

A futamidő 4-10 év közötti lehet. Az összegyűjtött pénz segítségével már egyszerűbb lehet a kívánt lakás megvásárlása vagy felújítása. Érdemes minél hamarabb elkezdeni takarékoskodni, mert az albérlet fizetése igazán drága. Az LTP lakástakarék kalkulátor használatával rengeteg időt lehet megspórolni, tehát innen tanácsos tájékozódni. El kell gondolkodni azon is, hogy szükség van hitel felvételére vagy az mellőzhető.