Energiatakarékos, hosszú élettartamú LED reflektor

Egyre többen próbálják ki azokat a világítóeszközöket, amelyek nem fogyasztanak sok áramot. Ehhez természetesen szükség van minőségi termékekre, amelyek hosszú élettartammal készülnek. Ha Ön is olyan LED reflektor modelleket keres, amelyek egyszerűen beszerelhetőek, akkor jó helyen jár!

A lámpák szerelése villanyszerelői tudást igényel, azonban egy lakásfelújításnál, hogyha csak izzócsere történik, akkor nem szükséges szakembert hívni. Egyszerűen csak kapcsolja le a villanyt abban a helyiségben, ahol kicserélésre kerül az izzó, csavarja ki a régit és helyezze be az újat! A LED izzók 90%-os költségmegtakarítást tesznek lehetővé. Egy LED reflektor igazán erős fényt biztosít az adott helyiségben.

A molnarled.hu online üzletben sokféle terméket szemügyre vehet, amelyek intenzív használat mellett sem mennek hamar tönkre. A hagyományos izzók meghibásodását és kiégését leginkább a rendszeres fel- és lekapcsolás szokta okozni. A kültéri reflektorok halogén izzókkal is készülhetnek, amelyek kellemes, de igen nagy fényt biztosítanak. A beltéri LED reflektor esetén nem szokták igényelni a por- és vízállóságot. Ezek a tulajdonságok inkább a kültéri kiviteleknél lényegesek.

A legtöbb ember azt gondolja, hogy a kinti tereken használt lámpák csak nagy energiafogyasztással rendelkezhetnek. Egy prémium LED reflektor IP65 szabvány szerint készül, amelynek jelentését a weboldalon is megtekintheti. Csomagolás előtt minden egyes terméknél végeznek ellenőrzést, hogy csökkentsék a meghibásodások és a nem megfelelően működő izzók lehetőségét. Ha Önnek sem mindegy, hogy mennyit fizet havonta az áramszolgáltatónak, akkor válogasson az internetes áruház választékából!