Mikor melyik fülbevalót válasszuk?

fülbevaló

A legtöbb anyuka már a születés utáni pár napban elintézi, hogy a lánya aranyból készült ékszert viseljen. A fülbevaló ilyen kicsi korban gyors és könnyen felejthető fájdalmat okoz, így megkíméli a kicsit a későbbi kellemetlenségektől. Amikor a gyermek felnő, akkor kedve szerint választhat a fülbevalók közül, de már nem kell a fül átszúrásától félni, hacsak nem akar több lyukat. Innentől kezdve csak azt kell eldönteni, hogy melyik illik a legjobban a személyiségünkhöz.

Az egyik megoldás az apró, a fül méretéhez teljesen illeszkedő fülbevalók. Ezek nem akadnak bele semmibe és általában valamilyen aranyos formában is be lehet szerezni. Sokan csillagot, virágot, madarat vagy éppen egy csillogó követ választanak, ami finom és elegáns megjelenést ad. A vásárlásnál csak arra kell figyelni, hogy a csat megfelelő legyen, ellenkező esetben könnyen elveszíthetjük. A következő megoldás a karika fülbevaló, ami még mindig nem számít nagynak és szépen körülöleli a fülcimpát. Ezek a modellek jobb zárral rendelkeznek, így ritkábban fogjuk elhagyni. Sokan azt hiszik, hogy a karika unalmas, pedig elegánsan csillogó kövekkel is fel lehet dobni.

Ezek a darabok a legtöbb megjelenéshez igazodnak, így legalább egyet érdemes beszerezni. Végül ott vannak a lógó fülbevalók. Ebben a kategóriában sok méret közül választhatunk, hiszen vannak pár milliméteres és több centis hosszúságúak is. Ilyenkor érdemes a ruházatunk szerint választani, majd az esti alvás előtt eltávolítani, hogy elkerüljük a kellemetlen baleseteket. A fülbevaló öltözteti az embert, ráadásul rengeteg formában, színben és mintában elérhető.